Szentelünk egy villámposztot a ma esti másfél órának. Nem félünk, de természetesen nem is arcoskodunk. Majd utána. (sem)

A harmadik mérkőzést hat ponttal a zsebben, a csoport eddigi leggyengébb (tudom, hogy Nigéria mögöttük van, de az nem változtat semmin) csapata ellen játsszuk. Minden szövkap kísérletezgetne ilyen helyzetben. Pont Maradona ne tenné? Naná hogy de.

Ami biztos, az Jonas hiánya. Helyette a védelemben Ottamendi kezdhet. Lehet hogy Heinzét sem látjuk majd. Verón újra kaphat esélyt a bizonyításra, nem lepne meg, ha Tevez helyett most Agüero kezdene.
Messivel kapcsolatban izgalmas pletykák röppentek fel. Maradona szavaiból következtetve ő lehet a csapatkapitány a mérkőzésen, ha ez így lesz, akkor Mascherano pihen, és  helyette Játszhat pölö Bolatti.
Érdemes lenne esélyt adni Militonak is, és az is valószínű, hogy Samuel sérülése miatt padon lesz. Helyette játszhat Clemente Rodriguez, vagy én, de az előbbivel mindenki jobban jár.
 

Természetesen nem 100%, hogy ennyi változás belefér a dologba, de 3 ember szinte biztos cserélődni fog. Remélem mindenkiben dolgozni fog a bizonyítási vágy, és egy 3 gólos magabiztos győzelemmel állítjuk ki a B csoport rút kiskacsájának athéni repjegyét.
 

2 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vivaargentina.blog.hu/api/trackback/id/tr592100758

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT DIEGO MARADONA 2010.06.22. 14:31:42

Mátészalkai otthonában elhunyt Diego Armando Maradona  (†50) egykori válogatott kézilabdarúgó, szövetségi kapitány, bodzaültetvényes nagybirtokos. - Halálával nem csak a roma társadalomban, hanem a többségi magyarban is pótolhatatlan ű...

Trackback: Ellenfélgyalázó: Argentína 2010.06.22. 13:47:35

Miután kiröhögtük magunkat a másik két csoport"ellenfelen" itt az idő górcső alá venni az egyik legszánalmasabb alakulatot. Kattintás után lássuk a Messit medvét. Az argentin csapatot csak (le)sajnálni tudjuk.  Ez a díszes társasá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chicagoi 2010.06.22. 20:03:21

A kezdő: Romero – Otamendi, Burdisso, Demichelis, C. Rodríguez – Maxi Rodríguez, Verón, Bolatti – Messi, D. Milito, Agüero

Elég jól eltaláltad. :)

Vamos Miklós 2010.06.22. 23:05:48

@Chicagoi:
Gyűjtjük a háttérinfót ezerrel.
Azért örülök, hogy valaki észrevette ;)
süti beállítások módosítása