Nekünk sajnos előbb ért véget a világbajnokság, mint azt szerettük volna, a blog egyelőre bezárja kapuit, ha minden jól megy, négy év múlva folytatjuk. Reméljük, mindenki jól érezte magát, próbáltunk elfogadhatóan írni az Albicelestéről, bízunk benne, hogy sikerült. Ezúttal is köszönöm a segítséget Vamos Miklósnak, a blog társszerzőjének, aki az indulás után nem sokkal összeszedve minden bátorságát, írt egy lelkes emailt, hogy szívesen besegítene. Szerelem volt ez első látásra, az utóbbi hetekben szinte már egyedül tartotta a frontot, amiért külön köszönet jár neki. Nem is szaporítjuk tovább a szót, köszönünk mindent, gyertek 2014-ben is! Sziasztok!

Vamos Miklos & Minority

 

Azt azért még el kell mondanunk, hogy a Maradonás-kokainos-vuvuzelás kép hatalmas sláger lett, többektől hallottuk már vissza, hogy a leggkülönbözőbb helyeken látták, és bár nem mi készítettük, mi hoztuk be a köztudatba, amire nagyon büszkék vagyunk. Az üzenet természetesen nem az, hogy kokainozzatok, de ha már a vuvuzela a másik opció, akkor inkább.

 

 

 

4 komment · 1 trackback

Címkék: a búcsú lesz év de nehéz messi négy végre világbajnok pedig múlva visszatérünk

A bejegyzés trackback címe:

https://vivaargentina.blog.hu/api/trackback/id/tr782133737

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Űrodüsszeia (2010, Dél-Afrika) 2010.07.21. 10:18:29

 "...ez olyan, mint megérinteni az eget." (Diego Maradona) Mély hangon megszólaló halk dübörgés, majd felharsanó trombiták a főtémával és velőtrázó üstdobütések óriás buzogánnyal: megvan a világbajnok. És bár az oddsok alapján a span...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atombeton 2010.07.07. 12:05:31

Köszönöm Nektek a sok kellemes percet.

4év múlva sikerülni fog.
Hala Higuaín!

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2010.07.07. 13:45:44

Furcsa. Azt hittem a szurkoló a selejtezők alatt, a kontinensen belüli viadalok alatt is szurkoló marad, így nem kell bezárni a szurkolói blogokat. Legalábbis ha egy csapat szimpatikus volt a VBn, szurkolókat szerzett és meg lehet ezeket a szurkolókat tartani.

Argentínáé Lesz A Kupa 2010.07.07. 20:56:35

Négy Év Múlva Is Ez Lesz A Nickem :)

Köszi a blogot, jó volt olvasnom.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.07.15. 23:27:50

Pedig még nincs vége!

A fejléc maradhat, mert a Mestert sem váltják le. A fene se érti...
süti beállítások módosítása