Élünk!

2010.06.11. 14:50 Vamos Miklós

Sziasztok!

2010-re odáig fajultak a dolgok, hogy már minden szerencsétlen közvetítheti a VB-t, így mi is. A minket érintő mérkőzéseket itt a blogon nyomjuk posztbaágyazott twitterdoboz által. Szóval holnap délután a tévé és az indexes live feed mellett egy harmadik monitoron lelki szemeitekkel kövessétek kedvenc csapatotok menetelését Johannesburg felé.
Lehet kommentelni, szemétkedni, okoskodni, buzdítani. Mindent. Ja, és Maradona szerint Tevez biztosan kezdeni fog. Nem veszíthetünk.

 

Vamos!!!
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vivaargentina.blog.hu/api/trackback/id/tr1002074332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hosszú lépés 2010.06.11. 14:57:46

Diego kész van teljesen, nem kellett volna fele annyit sem kólázni:

"Hárman kezdünk hátul, Gutierrez feladata lesz visszább jönni és besegíteni" - mondta Heinze. Rajta kívül Demichelis és Samuel kezdhet a három középhátvédes felállásban.

Bravó, az afrikai futógépek ellen nyugdíjas hátvédekkel, azokból is csökkentett létszámmal. Reméljük sikerül majd több gólt rúgni, mint amennyit beszed majd a védelem.

zsoltikam · http://catapult.blog.hu 2010.06.12. 03:51:49

mi ez a pesszimista "nem veszithetunk" duma, megvesztel-e?!?!?

EGYETLEN ELFOGADHATO EREDMENY A GYOZELEM!!!

Tévez 2010.06.12. 12:56:19

Tévez állítólag Carlitos felirattal a hátán fogja tolni, valahol olvastam korábban. Nehogy vki ne ismerje fel!:D

Jó is, hogy bérelt helye lesz a kezdőben, alázatos játékos, képes bedolgozni Messi-nek, Milito-nak is akár, de tud centert játszani is, meg hátrahúzódik segíteni amikor kell. Van egy olyan érzésem, hogy ő fogja elindítani a támadásokat középen, miden hozzá fog menni, ő meg majd továbbosztja. Vagy nem.:)

Középpályára leszek még kíváncsi, de még arrébb van a meccs, addig ami engem illet hajrá görögök.
süti beállítások módosítása