Maradona kihírdette a 23-as keretet, akik kimaradtak, lemaradtak, kár értük. Hogy ne egyből kritikával induljon a blog, nevezzük inkább csak meglepetésnek a hiányzókat. Aki figyelte a válogatottat a dagi érkezése óta, az biztosan nem csodálkozik azon, hogy az Interben évek óta a legmagasabb szinten focizó Esteban Cambiasso nem megy Dél-Afrikába. Maradona jobban bízik Mascheranoban és az évek óta Argentínában játszó Verónban, lelke rajta. Kimarad az ugyancsak Interes Zanetti, a Marseille-es Lucho Gonzalez, a Lyonos Lisandro Lopez és a Realos Fernando Gago is.

Kapusok: Sergio Romero (AZ Alkmaar), Andujar (Catania), Pozo (Colon)


Védők:
Gabriel Heinze (Olympique Marseille), Martin Demichelis (Bayern München), Nicolas Otamendi (Velez Sarsfield), Walter Samuel (Internazionale), Clemente Rodriguez (Estudiantes), Nicolas Burdisso (AS Roma), Ariel Garce (Colon)


Középpályások: Javier Mascherano (Liverpool), Jonas Gutierrez (Newcastle United), Angel Di Maria (Benfica), Mario Bolatti (Fiorentina), Juan Sebastian Veron (Estudiantes), Javier Pastore (Palermo), Maxi Rodriguez (Liverpool)


Csatárok: Lionel Messi (FC Barcelona), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Carlos Tevez (Manchester City), Sergio Agüero (Atletico Madrid), Diego Milito (Internazionale), Martin Palermo (Boca Juniors)

A lehetséges felállásról majd később, Maradona azt mondja, a csapat Messire fog épülni, gyakorlatilag azt csinál majd, amit akar. Út a vb-re, esélylatolgatások hamarosan!

12 komment

Címkék: maradona cambiasso milito kerethírdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vivaargentina.blog.hu/api/trackback/id/tr872005616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Káosz Professzor 2010.05.21. 14:34:33

Hátul pokróckemények lesznek, a támadók bivalyerősek, de a középpálya számomra eléggé kérdéses. Ha nem tudnak Messi (és Tevez) alá dolgozni rendesen, akkor ebből bukás lesz. Messi a Barcában zseniális, de ne felejtsük el, hogy Xavi-Iniesta osztja ott mögötte a észt. Ha Riquelmével és Cambiassoval össze tudták volna hozni, akkor ez egy ütős válogatott lenne, így nem biztos. Gyors kieséstől vb aranyig mindent el tudok róluk képzelni.

seahawks 2010.05.21. 15:18:24

szerintem mascherano összeségében jobb, mint cambiasso.
meglepően jól válogat a dagadt(mondjuk van kiből), de mégsem hiszem, hogy elég jó edző a vb-győzelemhez.

karip10 2010.05.21. 15:22:11

szerintem meg óriási hiba volt kihagyni a zanettit meg a cambiassot,biztos vagyok benne,hogy fognak ők még hiányozni nagyon a csapatnak...

rizla 2010.05.21. 17:17:30

@seahawks: jobb a faszt. idén legalábbis biztosan nem.

Csörszike 2010.05.27. 13:00:18

maradona egy szétkokózott agyú pöcs. cambiasso a legjobb a posztján, zanetti meg hihetetlen mentális és taktikai képességekkel rendelkezik, igazi kapitány. nemúgy, mint az ostoba mascherano (aki szintén jó ölőember a kp-ra, de agytalan paraszt a focihoz).
fogadok, h amilyen elhibázott döntéseket hoz, úgy d.milito is csak csere lesz, holott nálam eddig idén ő az aranylabdás...heinzét meg nem értem. fiatalon se volt jó, mostmeg öregecskedően a marseilleben...hááát. otamendiről meg társairól nem tudok semmit, mert nem nézek argentin bajnokikat. ugyanakkor ha télleg jobbak lennének, mint európában játszó társaik, akkor őkis eu-ban jáccanának, mondatja velem a racionalitás...

Bruce Wayne 2010.05.27. 17:37:59

O_ó. Lucho Gonzalez nem a Lyonban, hanem a Marseille-ben játszik, aki a Lyonból nincs benne a keretben az Lisandro Lopez.

casaubon 2010.05.28. 00:06:57

nekem nem csak Zanetti és Cambiasso hiányoznak majd, hanem Gabriel Milito is... Luchóról meg őszintén szólva nem tudom, milyen szezonja volt, de a képességei alapján neki is ott lenne a helye.

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2010.06.04. 19:13:43

Szerintem attól, hogy vezérszurkolók vezetik a blogot, nyugodtan lehet kritikákat megfogalmazni a csapattal (vagy a szövetségi kapitánnyal) szemben. Cambiasso és Zanetti hiányára nincsen épkézláb magyarázat. Mondjuk nekem abba is fájdalmas belegondolnom, hogy Gabi Milito nem lesz ott Dél-Afrikában. Pedig aki látta idén... az tudja, miért mondom. Tényleg: Szívesen olvasnék egy bejegyzést a következő címmel: "Vajon mi járhatott Maradona fejében, amikor keretet hirdetett?". Szerintem érdekes lenne. :-)

dzzzzz 2010.06.09. 10:53:42

dehogynem, ott lesz méghozzá ő lesz a CSK

calciomax 2010.06.15. 20:09:35

Cambiasso elmúlt 5 idénye közül a leggyengébb is erősebb mint Mascerano legjobbja. Zanettinek pedig bomba idénye volt bár neki sem emlékszem rosszra........
süti beállítások módosítása